Meistä

Tarjoamme erilaisia kehittämisen asiantuntijapalveluita koko Suomen alueelle sekä hevosalan talli- ja mittauspalveluita Oulu alueella. Toteutamme esimerkiksi  talli-ilman-, makuuajan- ja aktiivisuuden mittauksia. Usein teemme työtämme kokonaisuutena, eli pystymme tukemaan talliyrittäjiä esimerkiksi digimarkkinoinnin toteuttamisessa, toiminnan kehittämisessä tai vaikka verkkokaupan aloittamisessa. Tallipalveluihimme kuuluu aamu- ja iltatallipalvelut, sekä kattava lisäpalvelutarjonta niin alan yrittäjien kuin yksityishevosten omistajienkin tarpeisiin. Pystymme tarjoamaan palvelua suurillekin talliyksiköille Oulun alueella.

Ota yhteyttä! 

Minna.tiermas@kogovision.com 
+35840 861 8695 / Minna 

Kehittämisen palvelut  

Minna Tiermas

Digikehittäminen, hevosen hyvinvointiteknologia, tallipalvelut  

Minnalla on koulutukseltaan tuottaja(amk), joten useiden lankojen pitely samaan aikaan tulee luonnostaan. Minna uskoo avoimuuden olevan avain luottamuksen rakennuksessa eri toimijoiden välillä. Tälle tekijälle tärkeää ei ole roolit tai hierarkia, vaan tekeminen yhdessä samaan suuntaan. Minnalla on vahvaa kokemusta erilaista digitalisaation kehittämisen projekteista ja kehityshankkeista, erityisesti asiakasrajapinnassa. Myös pitkä hevosalan työkokemus ja harrastuneisuus antaa selkänojaa ja syvyyttä hevosen hyvinvoinnin mittausteknologian kehittämiselle. Loputon kiinnostus hevosia kohtaan näkyy kaikessa hevosalan tekemisessä ja Minna puuhaakin mielellään tallilla myös työajan ulkopuolella. 

Tommi Silfverhuth 

Muutosjohtaminen, teknologiakehitys 

Tommi on ihmisläheinen muutosjohtaja vahvalla teknologiataustalla. Tommi on toiminut ohjelmistokehitysvertikaalin monissa eri rooleissa kehittäjästä projektienvedon ja myynnin kautta asiakkaaksi ja ostajaksi. Vahva kokemus tuotekehitystiimien vetämisen eri toimialoilla ja vastuu keskisuuren yrityksen kehityksestä on johtanut ICT:stä johtoryhmärooleihin (CDIO). Tommi rentoutuu retkeilemällä ja maastopyörän vauhdeissa, talvella skinnaus on lähellä sydäntä. 

Uskomme muutoksen lähtevän ihmisistä, ei teknologiasta. Oikein käytettynä teknologia mahdollistaa.

 

Tallipalvelut 

Tallipalveluissa työskentelee kolme henkilöä. Minnan lisäksi tiimissä työskentelee Ronja ja Adalmiina. Tiimissä arvostetaan erityisesti luottamusta ja tekemisen iloa. Työn tekemisen tulee olla mieluisaa ja turvallista kaikille osapuolille. Eläinten aktivointi ja kouluttaminen eläimen omista lähtökohdista katsoen kiinnostaa koko tiimiä. Eli hyödynnämme niin tutkimustietoa kuin käytännön kokeiluista saamiamme tietoja. 

Meille tulee hyvä mieli hyvinvoivista hevosista ja ihmisten yhteisöistä. 

 

Adalmiina Myllylä  

Tallipalvelut, hevosen hyvinvointi, data-palvelut 

Adalmiina on koulutukseltaan eläintenhoitaja ja tiimin nuorin. Adalmiina on positiivinen tekijä ja innovatiivinen ajattelija. Yhdessä tehdessä ajatus lähtee lentoon ja usein siitä seuraakin toteutuksia! Esimerkiksi uni-datan purku ja siihen liittyvät työt ovat myös näissä käsissä. Adalmiina on tarkka työssään ja alusta saakka tehnyt työtä hevosten parissa hevosen hyvinvoinnin lähtökohdista. On myös tärkeää kysyä aina välillä miksi jokin asia tehdään, jotta ala kehittyy ja se taito on Adalmiinalla hyppysissä. 

Ronja Niva 

Tallipalvelut, hevosen ja koiran hyvinvointi, eläinten koulutus (koira, hevonen). Kuva tulossa!  

Ronja on koulutukseltaan eläintenhoitaja ja on suorittanut koirahienorjan ammattitutkinnon. Arki pitää kiireisenä, sillä Ronja aloittelee juuri opintojaan myös eläintenkouluttajaksi, erikoistumisena Hevoset ja koirat. Ronjan erityisosaamista on eläinten luontaisen käyttäytymisen tutkailu ja sen mukaisen palvelun tarjoaminen.  Ronjalta on saatavilla myös koiran hierontapalveluita. Mikäli hevosenomistajalla tulee pulmia koiran kanssa, Ronja luultavasti osaa auttaa. Suunnitelmissa on myös erilaiset koirakurssit, joten niitäkin voi olla pian luvassa! 

Lue lisää 

 

 

 KoGo Vision Oy 
y-tunnus 3265115-8

 

Ota yhteyttä